Rólunk

New Design Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A New Design Studio 1993 óta megbecsült szerepet tölt be a lakossági és közületi belsőépítészeti projektek tervezésében, gyártásában és lebonyolításában. Elkötelezettek vagyunk a minőség, esztétikum és funkicionalitás iránt. Közel 30 éves tapasztalatunkkal és szakmai tudásunkkal Ügyfeleink számára mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk az igények megfogalmazásától kezdve az irodák, kereskedelmi- és ipari létesítmények átadásáig. Projektmenedzsment tevékenységünk teljes körű biztosítása Ügyfeleink számára is garancia.

HISZÜNK,

hogy fontos a környezet, a tér, amely körülvesz bennünket, hatással van ránk, ösztönözhet, motiválhat

A MI FILOZÓFIÁNK

Az irodai munkakultúra folyamatosan fejlődik, változik, ahogyan az élet többi területe is, folyamatosan új kihívásokkal kell szembe nézni. A modern vállalati kultúrában a zárt ajtókat felváltották a nyílt légterű irodák, a csapatmunka és az együttműködés filozófiája, ami merőben új kihívások elé állítja az ott dolgozókat. Időnk nagy részét munkahelyünkön töltjük, ahol a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a kényelmes és békés munkakörnyezet

ÚGY GONDOLJUK,

hogy a modern irodatervezés középpontjában az egyéni és kollektív jólét és kényelem áll, egy emberközpontú, interaktív munkahely kialakítása a cél, amelyben kihasználható a nyílt légtér nyújtotta lehetőségek, azonban a privát tér megteremtését is fontosnak tartjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot most, hogy segíthessünk megvalósítani belsőépítészeti elképzeléseidet!

flow_minket_valasztottak_10
flow_minket_valasztottak_11
flow_minket_valasztottak_12
flow_minket_valasztottak_13
flow_minket_valasztottak_7
flow_minket_valasztottak_6
flow_minket_valasztottak_5
flow_minket_valasztottak_4
flow_minket_valasztottak_3
flow_minket_valasztottak_2
flow_minket_valasztottak_8
flow_minket_valasztottak_9