LAKBERENDEZÉS

KÖZÜLETI TERVEZÉS

LAKOSSÁGI BELSŐÉPÍTÉSZET
motiváció, bátorítás, otthonosság.

Minden ember vágyik a tökéletes otthonra, de mindenki számára mást jelent ez a két szó. Vágyunk egy meghitt, barátságos otthon után, ahová jó megérkezni egy fárasztó nap után. Ahol körülölel minket a tér megnyugtató színeivel, kényelmes bútoraival, ahol jó megpihenni,körbeülni az asztalt a családdal, barátokkal.

Kérem, lépjen be a NEW DESIGN ART STUDIO képzeletbeli ajtaján, hogy segítségünkkel otthona, irodája valóban olyanná váljon, amilyennek Ön megálmodta.

Previous slide
Next slide

 

A lakberendezés több, mint tárgyak, színek, formák gondos összeválogatása,kifejezi az életmódunkat, az érzelmeinket, hagyományainkat. Mindig alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez, kéréseihez, személyiségéhez, de mindenképpen figyelembe vesszük az adott épület, tér adottságait, lehetőségeit, a megrendelő anyagi korlátait. Az általunk tervezett lakások barátságosak és otthonosak, az irodák, bankok emberközpontúak, hiszen a tervezést minden esetben az ott élő, dolgozó személyek szokásainak és munkamódszereinek megismerése előzi meg. A megrendelővel közösen megálmodott és egyedivé varázsolt élettér bútorzatát, alvállalkozónk jól felszerelt gyártóbázisán el is készítjük.

A tervezés során minden apró mozzanatot megpróbálunk figyelembe venni, hogy a berendezett lakás, iroda minden esetben maximálisan szolgálja a felhasználó igényeit. Bármely helyiség berendezése hosszú távra meghatározza az ott élők, dolgozók hangulatát. Terveink könyebb megértését szolgálják, az elrendezési vázlatok mellé készített 3D látványtervek, melyek valósághűen ábrázolják az elképzelt lakás vagy iroda belsőt.

Úgy gondoljuk, hogy mindenképpen előnyt jelent a megrendelő számára, ha egy cég hangolja össze a tervezéstől a kivitelezésig történő munkafolyamatokat.

Cégünk a jövőben a vásárlói igények minél teljesebb kielégítésére törekszik. Valljuk, hogy az üzlet eredményessége atermék és az azzal együtt járó kiszolgálás minőségén is múlik, függetlenül attól, hogy komplett irodaházi, szállodai, lakásberendezési megbízásról vagy egyetlen szék eladásáról van szó.

KÖZÜLETI TERVEZÉS, KIVITELEZÉS
a hatékony irodáért.

Cégünk a jövőben a vásárlói igények minél teljesebb kielégítésére törekszik. Valljuk, hogy az üzlet eredményessége a termék és az azzal együtt járó kiszolgálás minőségén is múlik, függetlenül attól, hogy komplett irodaházi, szállodai, lakásberendezési megbízásról vagy egyetlen szék eladásáról van szó.

Previous slide
Next slide

A jól kiválasztott esztétikus és ergonomikus irodabútorok
növelik a dolgozók elégedettségét és fontos részét képezik az ügyfelek felé
mutatott vállalati arculatnak. A tervezés során figyelembe vesszük az iroda
vagy irodaépület adottságait, az esztétikai elvárásokat és az anyagi
lehetőségeket. A munkafolyamatok közös elemzése után kiválasztjuk a
legmegfelelőbb munkaállomásokat, tárlórendszereket.

 

“ A hatékony iroda “ alapvető meghatározója lehet üzleti sikereinek.

Bármely helyiség berendezése hosszú távra meghatározza az ott dolgozók hangulatát. Ha rosszul érzik magukat, az valószínűleg a mi felelősségünk is, ha jól, had legyünk rá mi is büszkék. Terveink könnyebb megértését szolgálják, az elrendezési vázlatok mellé készített 3D látványtervek, melyek valósághűen ábrázolják az elképzelt irodabelsőt, így ügyfeleink könyebben kiválaszthatják az elvárásaiknak legjobban megfelelő összeállítást.

Munkánkban alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez, akár sürgős szállításról, munkaidő alatti vagy munkaidőn túli installációról, esetleg éppen költöztetésről legyen szó.

Valljuk, hogy az üzlet eredményessége nemcsak a mennyiségen, hanem a termék és az azzal együtt járó kiszolgálás minőségén is múlik, függetlenül attól, hogy komplett irodaházi, szállodai megbízásról vagy egyetlen szék eladásáról van szó. Dinamikus, fiatal, szakmailag képzett csapatunk várja az Önök igényeit irodai és lakossági bútorok gyártására.

Reméljük, hogy az otthonos lakás és az emberközpontú irodák jövőbeni kialakításánál a NEW DESIGN ART STUDIO élvezni fogja az Önök bizalmát.